STN ISO 5638: 1996 (50 0475), Hladká lepenka. Určenie plošnej hmotnosti jednotlivých vrstiev. - Kristová, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 5638: 1978