STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov - Kerekréty, Jozef; Kocourek, Vladimír; Hajšlová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13191-1: 2000 v českom jazyku