STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov - Kerekréty, Jozef; Kocourek, Vladimír; Hajšlová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13191-2: 2000 v českom jazyku