STN EN 1528-1: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlorovaných bifenylov (PCB) Časť 1 Všeobecne - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1528-1: 1996