STN EN 1528-2: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlórovaných bifenylov (PCB) Časť 2 Extrakcia tuku, pesticídov a PCB a stanovenie množstva tuku - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1528-2: 1996