STN EN 1528-3: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlórovaných bifenylov (PCB) Časť 3 Čistiace metódy - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1528-3: 1996