STN EN 1786: 2001 (56 0043), Požívatiny. Detekcia ožiarených potravín obsahujúcich kosti. Metóda EPR spektroskopie. - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1786: 1996