STN EN ISO 5377: 2000 (56 0178), Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovenie redukčnej sily a dextrózového ekvivalentu. Laneho - Eynonova konštantná titračná metóda (ISO 5377: 1981). - Brodňanová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5377: 1994