STN EN 1185: 2000 [neplatná] (56 0420), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva oxidu siričitého. Acidimetrická metóda. - Barták, Ľubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1185: 1994