STN EN ISO 11216: 2001 (56 0428), Modifikovaný škrob. Stanovenie množstva karboxymetylových skupín v karboxymetylovanom škrobe (ISO 11216: 1998). - Benická, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11216: 1998