STN ISO 11289: 1999 (57 7605), Tepelne spracované požívatiny vo vzduchotesne uzatvorených obaloch. Stanovenie pH. - Brodňanová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 11289: 1993