STN EN ISO 6800: 2001 (58 8783), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zloženia mastných kyselín triacylglycerolov v polohe C-2 (ISO 6800: 1997). - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6800: 1997