STN EN 12075: 2001 (59 1003), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Postupy na fermentáciu a spracovanie. - Šebestová, Ema (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12075: 1997