STN EN 13312-5: 2003 (59 3031), Biotechnológia. Vykonnostné kritériá na potrubia a prístroje Časť 5 Ventily - Vyskoč, Ferdinand; Albrechtová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13312-5: 2001