STN EN ISO 1043-4: 2002 (64 0003), Plasty. Symboly a skratky Časť 4 Retardéry horenia (ISO 1043-4: 1998) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1043-4: 1999