STN EN ISO 1628-2: 2001 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedených roztokoch kapilárnymi viskozimetrami Časť 2 Polyméry vinylchloridu (ISO 1628-2: 1998) - Ševc, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1628-2: 1998