STN EN ISO 2114: 2002 (64 0343), Plasty (polyesterové živice) a náterové látky a živice (spojivá). Stanovenie čiastkového čísla kyslosti a celkového čísla kyslosti (ISO 2114: 2000). - Nagyová, Margita; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2114: 2000 v českom jazyku