STN EN ISO 4608: 2000 (64 0347), Plasty. Homopolyméry a kopolyméry vinylchloridu na všeobecné použitie. Stanovenie absorpcie zmäkčovadla pri teplote miestnosti (ISO 4608: 1998). - Zádrapová, Ingrid (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4608: 1998