STN ISO 9113: 1993 (64 0531), Plasty. Termoplasty z polypropylénu (PP) a kopolymerů propylénu. Stanovení indexu izotakticity. - Mertlová, Olga (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 9113: 1986