STN EN ISO 179-2: 2001 (64 0612), Plasty. Stanovenie rázovej húževnatosti Charpyho metódou Časť 2 Vyhodnotenie rázovej skúšky s použitím prístroja (ISO 179-2: 1997) - Balážová, Oľga; Mertlová, Olga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 179-2: 1999 v českom jazyku