STN EN ISO 6721-3: 2002 (64 0615), Plasty. Určovanie dynamických mechanických vlastností Časť 3 Ohybové kmitanie - Metóda rezonančnej krivky (ISO 6721-3: 1994 + TC1: 1995) - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6721-3: 1996