STN EN ISO 8795: 2002 (64 0676), Plastové potrubné systémy na rozvod pitnej vody. Hodnotenie migrácie. Stanovenie migračných hodnôt plastových rúr a tvaroviek a ich spojov (ISO 8795: 2001). - Nagyová, Margita; Bačáková, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8795: 2001 v českom jazyku