STN EN ISO 3672-2: 2002 (64 1205), Plasty. Nenasýtené polyesterové živice (UP-R) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 3672-2: 2000) - Nagyová, Margita; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3672-2: 2001 v českom jazyku