STN EN ISO 12115: 2001 (64 2032), Plasty vystužené vláknami. Lisovacie hmoty a prepregy z reaktoplastov. Stanovenie tekutosti, zrenia a skladovateľnosti (ISO 12115: 1997). - Šebestová, Ema; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12115: 1997 v českom jazyku