STN EN ISO 14528-2: 2001 (64 2201), Plasty. Melamínformaldehydové práškové lisovacie hmoty (MF-PMCs) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14528-2: 1999) - Bielčiková, Jana; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14528-2: 1999 v českom jazyku