STN EN ISO 14527-1: 2001 (64 2202), Plasty. Močovinoformaldehydové a močovino/melamínformaldehydové práškové lisovacie zmesi (UF- a UF/MF-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikáciu (ISO 14527-1: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14527-1: 1999 v českom jazyku