STN EN ISO 14530-3: 2001 (64 2205), Plasty. Nenasýtené polyesterové práškové lisovacie zmesi (UP-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 14530-3: 1999) - Molnárová, Vlasta; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14530-3: 1999 v českom jazyku