STN EN ISO 1622-2: 2001 (64 2610), Plasty. Materiály z polystyrénu (PS) na vstrekovanie a vytláčanie Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 1622-2: 1995) - Zajacová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1622-2: 1999