STN EN ISO 7823-2: 2004 (64 3409), Plasty. Polymetylmetakrylátové dosky. Typy, rozmery a charakteristiky Časť 2 Vytláčané dosky (ISO 7823-2: 2003) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 7823-2: 2003