STN EN ISO 6603-1: 2001 (64 5450), Plasty. Stanovenie správania sa tuhých plastov pri viacosovom rázovom namáhaní Časť 1 Vyhodnotenie rázovej skúšky bez použitia prístroja (ISO 6603-1: 2000) - Molnárová, Vlasta; Mertlová, Olga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6603-1: 2000 v českom jazyku