STN EN ISO 6603-2: 2002 (64 5450), Plasty. Stanovenie správania sa tuhých plastov pri viacosovom rázovom namáhaní Časť 2 Vyhodnotenie rázovej skúšky s použitím prístroja (ISO 6603-2: 2000) - Nagyová, Margita; Mertlová, Olga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6603-2: 2000