STN EN ISO 1599: 2001 (64 5492), Plasty. Acetát celulózy. Stanovenie zníženia viskozity pri lisovaní (ISO 1599: 1990). - Vršková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1599: 1999