STN EN ISO 1061: 2001 (64 5494), Plasty. Nemäkčený acetát celulózy. Stanovenie voľnej kyslosti (ISO 1061: 1990). - zajacová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1061: 1999