STN EN ISO 6383-2: 1997 (64 6008), Plasty. Fólie a dosky. Stanovenie odolnosti proti ďalšiemu trhaniu Časť 2 Elmendorfova metóda - Sušinka, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6383-2: 1983