STN EN 13383-2: 2020 (72 1507), Kameň na vodné stavby Časť 2 Skúšobné metódy - Durmeková, Tatiana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13383-2: 2019