STN ISO 6227: 2003 (65 0318), Chemické výrobky technické. Všeobecná metóda na stanovenie obsahu chloridových iónov. Potenciometrická metóda. - Nagyová, Margita; Tykvartová, Iva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 6227: 1982 v českom jazyku