STN ISO 3698: 1993 (65 2107), Hydroxid draselný technický. Stanovení vápníku a hořčíku. Metoda plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Havlena, Mirko (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 3698: 1976