STN EN ISO 22065: 2020 (83 3802), Pracovné ovzdušie. Plyny a pary. Požiadavky na hodnotenie postupov merania využívajúcich čerpadlové vzorkovače (ISO 22065: 2019). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 22065: 2019