STN EN 13565-2 + AC: 2020 (92 0409), Stabilné hasiace zariadenia. Penové zariadenia Časť 2 Projektovanie, konštrukcia a údržba - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13565-2: 2018 + AC: 2019