STN EN ISO 12205: 2000 (65 6189), Ropné výrobky. Stanovenie oxidačných stálosti stredných destilátových palív (ISO 12205: 1995). - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12205: 1996