STN EN 12766-2: 2004 (65 6205), Ropné výrobky a použité oleje. Stanovenie PCB a podobných produktov Časť 2 Výpočet obsahu polychlórovaných bifenylov (PCB) - Šimová, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12766-2: 2001