STN EN 27941: 1999 (65 6485), Komerčný propán a bután. Analýza plynovou chromatografiou. - Lehotay, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 27941: 1993