STN EN ISO 6871-1: 2001 (66 5252), Stomatologické zliatiny na odlievanie z neušľachtilých kovov Časť 1 Kobaltové zliatiny (ISO 6871-1: 1994) - Slezáková, Ľubica (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6871-1: 1996 vrátane jej opravy AC: 1998