STN EN 1262: 2004 (66 6101), Povrchovo aktívne látky. Stanovenie hodnoty pH roztokov alebo disperzií. - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1282: 2003