STN EN 12139: 2001 (66 6125), Povrchovo aktívne látky. Stanovenie celkového obsahu polyetylénglykolu v neiónových povrchovo aktívnych látkach (EO kondenzačných produktoch) pomocou HPLC/GPC. - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12139: 1999