STN EN 60947-5-1: 2020 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-1 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Elektromechanické prístroje riadiacich obvodov - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-1: 2017 vrátane opravy EN 60947-5-1: 2017/AC May 2020