STN EN 12706: 2002 (66 8691), Lepidlá. Skúšobné metódy pre hydraulicky vytvrdzované podlahové vyhladzovacie a/alebo vyrovnávacie zmesi. Stanovenie charakteristík roztekania. - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12706: 1999 v českom jazyku