STN EN ISO 8780-4: 2001 (67 0560), Pigmenty a plnidlá. Metódy dispergácie na hodnotenie dispergačných charakteristík Časť 4 Dispergácia s použitím perlového mlyna (ISO 8780-4: 1990) - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8780-4: 1995 v českom jazyku