STN EN ISO 591-1: 2002 (67 1324), Pigmenty z oxidu titaničitého do farieb Časť 1 Špecifikácie a skúšobné metódy (ISO 591-1: 2000) - Mlynáriková, Jana; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 591-1: 2000 v českom jazyku