STN 67 3067: 1995, Označovanie a hodnotenie farebných odtieňov náterov. - Kalík, Ladislav; Morová, Iva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku